foradia pressupostparticipatiualcoi

Els Pressupostos Participatius de la Generalitat inclouen 5 projectes per a Alcoi

Aquestes propostes es podran votar des del 14 al 30 de setembre

Els Pressupostos Participatius de la Generalitat Valenciana ja estan en fase de votació, i dins de les propostes hi ha cinc projectes per a Alcoi que han complit els criteris de viabilitat tècnica i econòmica.

La Generalitat ha destinat 13.763.500 euros per a les Comarques Centrals, però les propostes que han superat els criteris, estan valorades en total amb 7.966.000 euros, dels quals 2.360.000 euros són projectes per a la nostra ciutat.

Els projectes presentats són: la construcció d’un pàrquing per a l’Hospital Verge dels Lliris, valorat en 500.000 euros; la rehabilitació del conjunt històric del Molinar, amb 940.000 euros de pressupost; la rehabilitació del centre històric d’Alcoi, valorat en 200.000 euros; la rehabilitació del Teatre Principal, que suposaria un cost de 120.000 euros; i l’Adquisició d’espai fabril per a dur a terme un Ateneu de creació i fabricació, proposta valorada en 600.000 euros.

Totes les persones registrades en GVA Participa i amb l’usuari verificat podrà votar de manera virtual a través d’aquest enllaç. També hi haurà ordinadors d’ús públic a les tres biblioteques municipals per a poder participar, i des de la regidoria de Democràcia Participativa i Transparència posa a disposició de la població un punt d’informació al departament de Participació Ciutadana perquè la ciutadania puga fer efectiva la seua participació en el procés de votació.

Teresa Sanjuán, regidora de Democràcia Participativa i Transparència, ha declarat que: “Animem a tota la ciutadania a participar i votar els projectes que han eixit viables als pressupostos participatius de la Generalitat Valenciana, cinc dels quals milloren la nostra ciutat”, i ha afegit que: “Des del Departament de Democràcia Participativa i Transparència volem facilitar la participació del màxim nombre de gent possible. També és important recordar que ja hem començat el procés de pressupostos participatius de l’Ajuntament d’Alcoi. La ciutadania ja pot anar pensant les propostes que podrà presentar en benefici de tota la ciutat a partir del dia 27”.

Font: Redacció./


turistalcoi

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *