foradia cdturisme

El Consell de Cultura aprova sis projectes culturals proposats per la ciutadania

Els recents canvis a l’organisme permetien a qualsevol associació o ciutadà proposar activitats

El Consell de Cultura ha valorat les propostes rebudes per desenvolupar-les durant el 2024, ja que com va anunciar la regidora, Elisa Guillem, a partir d’enguany aquestes propostes estaran obertes al conjunt de la ciutadania per fer més participativa l’activitat del Consell. Una vegada realitzades les valoracions i votacions del Consell, han sigut sis les propostes escollides per dur-les a terme, el que suposa el 50% de les propostes que s’havien fet arribar.

Guillem ha destacat “la gran varietat de les propostes i els projectes escollits”, i comenta que “estan relacionats amb diferents aspectes culturals, com el teatre, la literatura, la pintura o l’audiovisual”. Concretament, es fomentarà el teatre local mitjançant l’exhibició d’un grup local al pròxim Teatram, s’incrementarà l’abast del Dia del Llibre o es realitzarà un projecte d’entrevistes vinculades a la història tèxtil. També, es duran a terme diferents exposicions i s’impulsarà la representació d’un teatre vinculat a la memòria democràtica.

La regidora ha volgut recordar que tots els projectes han sorgit “del món associatiu i de la ciutadania”, i per això ha mostrat la seua satisfacció “per haver aconseguit fer una cultura més participativa“. A més, ha destacat la feina del Consell de Cultura i ha comentat que “la cultura l’hem de fer entre totes les alcoianes i alcoians”.

Font: Redacció./


Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *