foradia subscriutegrat

Primer Premi de Bones Pràctiques Locals per la Biodiversitat per a la Xarxa Ecoescoles de Gandia

Aquest reconeixement l'atorga la Federació Espanyola de Municipis i Províncies als governs locals que aposten per polítiques orientades a conservar, protegir i incrementar la biodiversitat als seus municipis

Alícia Izquierdo, regidora de Medi Ambient, ha anunciat que la ciutat de Gandia ha estat guardonada amb el 1r Premi de Bones Pràctiques Locals per la Biodiversitat, dins de la categoria ‘Sensibilització Ciutadana’.

És la tercera edició d’aquest premi que dona la Federació Espanyola de Municipis i Províncies a les Entitats Locals del territori estatals, que s’esforcen a recopilar i difondre actuacions desenvolupades per a conservar, protegir i incrementar la biodiversitat.

Gandia ha participat en aquest certamen amb el programa d’educació ambiental, pioner al País Valencià, que és la Xarxa d’Ecoescoles Gandia. La Federació Valenciana de Municipis i Províncies també va premiar aquesta iniciativa en 2020 dins de la categoria de Sostenibilitat Territorial als III Premis al ‘Bon Govern’.

Izquierdo s’ha mostrat orgullosa “per rebre aquest premi amb un projecte que es va encetar fa ja sis anys i que ha anat creixent any rere any”, i ha agraït “el seu treball a tots els agents implicats que han contribuït al fet que aquest reconeixement supose un pas més endavant per a Gandia en matèria mediambiental”, i ha fet valdre el suport “de totes les escoles de la nostra ciutat, així com la bona sinergia amb tots els departaments de l’Ajuntament de Gandia i amb totes les entitats que permeten portar endavant les diverses activitats que es realitzen al llarg de tot l’any en aquest àmbit”.

Font: Redacció./


participalcoi

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *