foradia subscriutegrat

Bocairent premia als visitants que han triat la localitat com a destí d’estiu

És el segon any consecutiu que la regidoria de Turisme i l'associació local d'hostaleria i turisme impulsen aquesta campanya

Per segon any consecutiu Bocairent ha volgut reconéixer els visitants que han triat la localitat com a destinació turística d’estiu, i per això, des de la regidoria de Turisme, juntament amb l’associació local que agrupa aquest sector, s’ha tornat a fer la campanya ‘Visitar Bocairent durant l’estiu té premi’.

Totes les persones que van passar per l’Oficina de Turisme entre el 3 de juliol i el 5 de setembre podien optar a un sorteig d’un cap de setmana durant la tardor. M.Luz Pascual, regidora de Turisme ha explicat que: “Es pretén així buscar el doble retorn, és a dir, que qui ha estat a Bocairent torne una segona volta i en una altra època de l’any”.
El sorteig va celebrar-se el passat dia 11, i va resultar guanyador un visitant procedent de València. Aquesta persona podrà fer ús del premi fins a desembre, i té inclòs l’allotjament, el servei de restauració i una experiència turística per al cap de setmana que trie.

“Seguim treballant de la mà de l’Associació d’Hostaleria i Turisme i impulsant iniciatives conjuntes”, ha destacat Pascual, que a més a més, ha indicat que el treball amb els agents turístics és una prioritat, i ha anunciat que pròximament es constituirà el Consell Municipal de Turisme: “volem generar un espai de diàleg permanent, en què totes i tots reflexionem, dissenyem i impulsem iniciatives per a seguir posicionant turísticament Bocairent”.

Font: Redacció./


Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *