lasarga ajualcoipresuparticipa

Nova edició del Winter Black Swing Festival a Alcoi

• Un festival consolidat a la localitat que desenvolupa nombrosos actes i activitats, tots relacionats amb la cultura jazz • Entre els dies 31 de gener fins al 4 de febrer. De moment, hi ha més de 470 inscrits

Nova edició del Winter Black Swing Festival a Alcoi. Es tracta d’un festival consolidat a la localitat que desenvolupa nombrosos actes i activitats, tots relacionats amb la cultura jazz, entre els dies 31 de gener fins al 4 de febrer. De moment, hi ha més de 470 inscrits, el 15% dels mateixos de procedència internacional.

Les actuacions musicals es duran a terme per part de diferents bandes, i músics, que combinaran diferents estils. Es desenvoluparan a diferents espais de la ciutat. També estaran presents professors internacionals de ball, vindran de països com Moçambic, Alemanya i Eslovènia, i mostraran tècniques de diferents estils de swing. 

Tot organitzat a través de l’associació Little Black Alcoi, amb la col·laboració de l’Ajuntament. Per a més informació es pot accedir a aquest enllaç.

Font: Redacció./

reactivalcoi


Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *