foradia subscriutegrat

Alcoi es converteix en un gran museu d’Art Urbà gràcies a les rutes d’Urban Skills

En total seran tres rutes en les quals es podran veure els 14 murals que ja hi ha a la ciutat gràcies a les dos edicions anteriors d'Urban Skills

Des de la regidoria de Joventut s’ha preparat una nova iniciativa per a apropar l’art urbà a tota la ciutadania. Es tracta de les Rutes Urban Skill, que tenen com a objectiu fer valdre aquest tipus d’art, gràcies a tres rutes en la qual es podran veure els 14 murals que s’han fet en les dos edicions anteriors d’aquest festival.

Hermes Vélez, creatiu d’aquesta campanya, ha expressat que ha sigut un projecte molt il·lusionant, que podrà donar a conéixer aquestes obres a aquella gent que desconeix aquest corrent artístic.

Per una part, per a poder donar tota la informació als visitants, hi haurà tòtems informatius, tant de les rutes com de les obres en diferents punts de la ciutat. I, a més a més, s’ha creat una web en la qual es poden trobar imatges, entrevistes als artistes i més informació sobre les obres.

La inauguració de les rutes es realitzarà durant el cap de setmana en el qual se celebrarà el festival, amb unes visites guiades pels barris de El Centre i Santa Rosa, a càrrec de ‘Guiarte con Arte’ i del Ballet Gawazi que dinamitzarà aquestes rutes.

Font: Redacció./


Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *