foradia pressupostparticipatiualcoi

‘Urban Skills’ i ‘Fem Rap’ ompliran els carrers alcoians d’Art Urbà

Aquest festival se celebrarà des de la setmana del 27 de setembre al 3 d'octubre i comptarà amb la presència de grafiters i grafiteres amb una important trajectòria internacional, i amb dones cantants de rap

Des de la regidoria de Joventut han volgut donar protagonisme, per tercer any, a l’Art Urbà, gràcies a un festival en el qual estarà present el món del grafiti i del rap femení.

Per una banda s’intentarà mostrar l’art pictòrica amb Urban Skills, un festival en el qual participaran artistes del món del grafiti amb una trajectòria internacional, que tenen formes de pintar molt diferents entre si. Es treballaran en total cinc espais diferents, que seran la plaça de l’Uixola, al costat del Pont de les Paules, enfront de El Romeral; i al centre, al carrer Roger de Llúria.

En aquesta tercera edició participaran Aryz, Musa71, Roice183, Laguna i Grasy, per a fer els murals, però a més, durant el festival també es comptarà amb la presència de dos representants de l’Associació Investigació Grafiti i Art Urbà (INDAGUE), i Jaume Gómez, que participaran en les conferències que es realitzaran durant aquests dies.

Per altra banda, està la part musical de l’Art Urbà, que tindrà com a protagonista el rap femení, amb el festival ‘Fem Rap’. Aquest concert, que comptarà amb la presència de sis artistes se celebrarà a la plaça d’Espanya el dia 2 d’octubre des de les 20:30h fins a les 23:30, aproximadament. Les raperes que participaran són: Lía Kali, Kiamya, Elvirus i Anadie, Eia Soriz i Juls.

Font: Redacció./


Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *