foradia subscriutegrat

Antonio Llinares: “Ací en Alcoi som el número 1 organitzant aquests actes, tot el poble s’involucra”

Arriba l’época de l’any més màgica i més il·lusionant, el Nadal. És temps de regals, i per això el comerç local es prepara per a oferir els millors productes. En Les Muntanyes em volgut parlar amb alguns d’ells per saber com estan començant aquesta temporada tant important

Antonio Llinares, de Los Sótanos, està preparant aquesta campanya de Nadal amb il·lusió: “La gent ja comença a comprar regals, almenys jo estic notant que s’estan fent les primeres compres nadalenques”. Aquestes són les segones festes que Los Sótanos viu en la seua nova ubicació, i Llinares ha notat que ha sigut un bon canvi: “L’any passat va ser meravellós, i aquest està començant molt bé. Estic molt content pel canvi. Per ací passa molta gent d’Alcoi I d’altres pobles, és una zona privilegiada”.

A més, aquest comerciant d’Alcoi aprofita l’ocasió per a reivindicar el comerç local: “Si la gent vol comprar coses de tota la vida, o coses més excepcionals, ha de ser en el xicotet comerç. En les grans superfícies ja sabem tot el que tenen i ací pots trobar productes de proximitat i especialitzats”.

El Nadal és una època de l’any que a Antonio li agrada molt i comenta que: “Tots els dies són especials. Les Pastoretes, la Burreta. Veus a tots els xiquets amb il·lusió. Ací en Alcoi som el número 1 organitzant aquests actes. A més, tot el poble s’involucra i venen al Centre a gaudir d’aquests actes tan bonics. Ja es nota que la gent té ganes de Nadal, i això dona molta alegria a la ciutat. Pareix que tot lo de la pandèmia s’haja oblidat”.

Font: Belén Rivas./


participalcoi

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *