foradia subscriutegrat

Les Carmelites Vedruna tornen a la normalitat amb l’Erasmus+

'Europe: Different origins, a common future' és el títol del projecte que estan desenvolupant durant dos cursos l'alumnat de l'ESO

Amb el títol ‘Europe: Different origins, a common future‘ el col·legi Carmelites està treballant novament en el projecte Erasmus+. L’alumnat de l’ESO desenvolupen aquest projecte durant dos cursos treballant juntament amb els instituts ‘Le Bastions’ de la ciutat francesa de Carcassonne, i ‘Descartes’, de Tartu, Estònia.

Durant la setmana passada es va presentar a les famílies i a l’alumnat quines seran les activitats de l’Erasmus+ per al curs 2021/2022, un any escolar que s’espera que torne a ser normal.

Moltes activitats del curs passat van haver de reduir-se pels diferents confinaments dels dos instituts europeus, i els intercanvis van ser suspesos, però, tot indica que per aquest curs la cosa serà diferent. El professorat, les famílies, i sobretot, l’alumnat, està il·lusionat amb aquest nou curs.

En aquesta setmana els tres centres educatius celebraran el Dia Europeu de les Llengües, enviant-se diferents cartes postals en les llengües de la Unió Europea.

Tots els i les alumnes que volen participar d’aquesta experiència ja han presentat la seua sol·licitud, i si tot va bé, podran treballar, viatjar, i conviure amb altres joves de diferents ciutats d’Europa.

La Unió Europea subvenciona els projectes Erasmus+ mitjançant el Servei Espanyol de la Internacionalització de l’Educació.

Font: Redacció./


Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *