foradia subscriutegrat

El govern local al·lega que “L’ajuntament ha actuat de forma transparent i legal amb Antoni Miró”

Des del Partit Popular, han acusat al Govern i a Antoni Miró de que l'artista alcoià tinga un "quiosquet" amb el consistori

Des de l’Ajuntament d’Alcoi, i en especial, des de la regidoria de Cultura, s’han volgut aclarir les acusacions que recentment ha fet el Partit Popular d’Alcoi sobre que Antoni Miró té un “quiosquet” amb l’Ajuntament, amb el qual es beneficia econòmicament.

El govern local ha argumentat que això no és cert i que “tot el que s’ha realitzat s’ha fet amb total transparència i legalitat, perquè tota la informació de les diferents factures que ha obtingut el PP s’han remés des del Departament de Cultura, i han sigut fiscalitzades i supervisades prèviament tant per Secretaria com per Intervenció, que són els dos departaments encarregats de vetlar per la legalitat en tots els pagaments que du a terme l’Ajuntament, per tant, una vegada més el Partit Popular desqualifica el treball del funcionariat de l’Ajuntament”.

Per la seua part, Raül Llopis, regidor de Cultura ha explicat que: “Es tracta d’unes actuacions completament transparents i legals. Em sembla molt fosc, maquiavèl·lic i mesquí s’utilitze haver donat la Medalla d’Or d’Alcoi amb mesclar una sèrie d’actors paral·lels que té aquest artista i que es veuen afectats per aquestes acusacions amb l’únic objectiu de desprestigiar al Govern Municipal. El Partit Popular ha sumat un gran nombre de factures d’actors diferents i per conceptes molt variats només per desprestigiar-nos”.

“El PP l’única cosa que vol és fer mal al Govern Local emportant-se per davant a qui siga, a la filla d’Antoni Miró, a la Universitat d’Alacant i als més de 100 artistes locals d’Industri.art. No els importa la ideologia de Miró, ni la seua vàlua professional, es tracta de fer mal al PSOE, a través de totes aquestes persones i entitats que treballen dins de la legalitat, auditades i supervisades pels serveis fiscals de l’Ajuntament d’Alcoi”, continuen des de l’Ajuntament.

I és que per al govern local “el PP fica en un mateix sac tot el que els fa olor d’Antoni Miró amb l’única intenció que es veja una quantitat molt elevada i provocar que faça la sensació que el Govern adjudica a dit i fa i desfà segons vol, quan això és totalment fals. El PP vol donar a entendre que hem donat 170.000 euros a Antoni Miró quan no és així, és uns diners que ha sigut per a diferents activitats i empreses, com a muntatge d’exposicions o l’elaboració de catàlegs, que qui els ha cobrats han sigut impremtes per exemple”.

El regidor de Cultura, i la resta de govern conclouen expressant que: “s’ha actuat de forma totalment transparent i legal, de forma tan transparent que s’han facilitat totes les factures, unes factures que el mateix PP va filtrar a la premsa per a embrutar l’acte de lliurament de distincions a Antoni Miró i de forma tan legal que es compta amb tots els informes corresponents i com sempre diem si es fa una cosa il·legal, les denúncies es fan en els jutjats, no en la premsa, això és molt de soroll i poques anous, però ja sabem que, el PP d’Ayuso és fer molt de soroll i eliminar els serveis públics com la cultura”.

Font: Redacció./


ajualcoi

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *