foradia pressupostparticipatiualcoi

Descomptes de fins un 30% en música al Teatre Calderón

• Es presenta la nova programació del primer trimestre de l’any al Teatre Calderón • Destaquen Vol-Ras, Sol Picó, M ª Bonet o Albert Pla • En total 18 activitats de diversos gèneres • Als descomptes del Club de l’Espectador se sumen descomptes per als esdeveniments musicals

Lo-que-vio-el-mayordomoEl Teatre Calderón arranca amb una completa programació de 18 activitats per al primer trimestre de l’any.

Teatre, dansa i molta música es donen la mà durant el primer trimestre de l’any al Teatre Calderón d’Alcoi.

Als descomptes ja existents del Club de l’Espectador destinat a més 1.600 persones que hi ha abonades de moment s’uneixen nous descomptes destinats als esdeveniments de música.

Concretament, es veuran beneficiats els espectadors que vulguen gaudir de l’obra ‘Només són dones’, els concerts d’Aspencat, Maria del Mar Boneti l’espectacle ‘Guerra’. La reducció en el preu serà de fins un 30% fins un mes abans de l’espectacle.

18 activitats entre les que destaquen: ‘Lo que vio el mayordomo’ (amb Pep Munné i Marta Belenguer, entre altres), ‘La Gata’ (versió de Juli Disla per a CulturArts Teatre i Dansa, amb l’alcoià Juli Cantó amb un paper principal), la gira d’acomiadament de Vol-Ras amb ‘Da Capo’, el retorn de L’Alqueria Blanca en format teatral, el nou muntatge de Sol Picó (‘Només són dones’, acompanyada pel tàndem de luxe Míriam Iscla i Maika Makovski), el concert en acústic del grup valencià Aspencat, la ja tradicional cita del BarnaSants amb, en aquesta ocasió, Maria del Mar Bonet i la trencadora proposta ‘Guerra’, amb Albert Pla, Fermin Muguruza i Raül Fernández ‘Refree’.

 

Font: Mireia Pascual./


turistalcoi

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *