foradia subscriutegrat

Onil mostra el seu entusiasme i admiració amb l’Espai Sempere

El Govern municipal du a terme un pas endavant amb l'obertura d'aquest emotiu espai, on l'objectiu clau és donar visibilitat al personatge artístic de la ciutat

La data triada per a dur a terme la presentació d’aquest espai artístic, ha estat coincident amb l’aniversari de l’artista colivenc. L’entusiasme i l’orgull, han estat presents durant aquest esdeveniment, on s’han donat a conèixer les diverses parts d’aquest espai i on la ciutat de la comarca de l’Alcoià, ha pogut conèixer la inversió del seu poble, al voltant d’uns 50.000 euros.

En aquest acte el dia del seu natalici, també s’ha fet ressò de la importància d’Eusebi Sempere amb la seua ciutat natal, on queda palès el sentiment i gran admiració. L’artista, ocuparà a partir d’aquest moment, un lloc importantíssim dins de la ciutat d’Onil, on la seua obra romandrà activa a la ciutat a través del Palau del Marqués de Dos Aigües.

En l’esdeveniment van estar presents Paco Linares, llicenciat en Història i Màster en Museologia d’Art Contemporani per la Universitat d’Alacant; l’alcaldessa del municipi, Humi Guill i, el regidor de Cultura, Raúl Ferrer. 

L’Espai Sempere estarà obert al públic a partir del més de juny, i allí és podran les seues obres, projectes elaborats en la localitat que el va veure nàixer, i a més a més, hi haurà una part didàctica que serà accessible per a persones amb discapacitat visual. La sala estarà al Palau Fortalesa del Marqués de Dos Aigües, i pretén mostrar la petjada artística que va deixar en Onil i, projectar la seua imatge com el artista nacional i internacional que va ser Eusebi Sempere. 

Font: Redacció./


Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *