foradia subscriutegrat

78 companyies es presenten a la I Mostra de Teatre Amateur d’Alcoi

Aquesta primera edició nacional de Mostra de Teatre Amateur tindrà lloc els dies 4, 18 i 25 de novembre al Teatre Calderón

Alcoi celebrarà la I Mostra de Teatre Amateur durant els dies 4, 18 i 25 de novembre al Teatre Calderón. El termini per a poder presentar les sol·licituds per a poder participar ja ha finalitzat, i segons indiquen des de la regidoria de Cultura, les xifres “han superat les expectatives”. El nombre final de companyies participants és de 78, procedents de tota Espanya, i participaran amb un total de 102 espectacles.

A finals de la pròxima setmana es presentaran els espectacles que es representaran, ja que el jurat es reunirà el dijous 16 de setembre, un jurat format per Raül Llopis, regidor de Cultura, Lídia Vila, són vocals, el tècnic de Cultura, i director de la Mostra de Teatre d’Alcoi, Miquel Santamaria, l’actriu i directora de teatre, Pepa Miralles, l’actor i Membre d’Honor de l’Acadèmia Valenciana de l’Àudio Visual, Juli Mira, l’actriu amateur i presidenta de Bolos Teatre, Pepa Puchades, i el director amateur i director d’aquesta Mostra de Teatre Amateur, Adolfo Mataix.

“TeatrAm Alcoi 2021 ha despertat l’interés de tot l’Estat. Són quasi 80 companyies i més de 100 espectacles, unes xifres increïbles per ser dies laborables el de les funcions i tractar-se de companyies amateurs. Sense cap dubte Alcoi és Capital Cultural i ciutat referent en el món de les Arts Escèniques, com ho demostra l’expectació que ha creat aquest esdeveniment. Estem molt satisfets per la gran demanda de participació i estem segurs que aquesta primera edició serà un èxit d’un festival que ha vingut per a consolidar-se, i a més és una mostra més de la gran participació que hi ha en el món cultural en Alcoi, ja que aquesta proposta va sorgir del màxim organisme de participació que hi ha de la Cultura en la nostra ciutat, el Consell de Cultura, on totes les entitats culturals tenen cabuda”, han explicat des del jurat.

Font: Redacció./


Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *