foradia subscriutegrat

Comença l’Escola d’Emprenedoria per a Cicles Formatius

L'objectiu d'aquesta formació és que els alumnes aprofundisquen en diferents aspectes relacionats amb la posada en marxa d'una empresa

El dimarts 5 d’octubre van començar les sessions del projecte ‘Escola d’Emprenedoria per a Cicles Formatius’, que finalitzarà al mes de desembre. Aquesta iniciativa té com a objectiu formar a un grup d’estudiants i egressats de Formació Professional d’Alcoi en matèria d’emprenedoria, a través de diferents actuacions que propicien l’impuls revitalitzador de la mentalitat emprenedora en aquest grup de població; i que a més puguen aprofundir en diferents aspectes relacionats amb la posada en marxa d’una empresa, que tinguen la possibilitat de dissenyar el seu propi projecte i que puguen conéixer de prop la realitat del teixit industrial del seu entorn.

Durant les sessions comptaran amb la col·laboració d’empreses pime de les nostres comarques per a poder obtenir una visió real i honesta del teixit industrial de la zona.

El regidor de Formació i Ocupació, Alberto Belda, ha destacat que: “aquesta iniciativa s’emmarca dins de les activitats dutes a terme per l’Ajuntament d’Alcoi, per a fomentar l’emprenedoria, amb l’objectiu de diversificar l’economia local i impulsar, al mateix temps, la Formació Professional en sintonia amb la tasca desenvolupada pels centres educatius”.

La proposta s’ha traslladat a tots els centres educatius que ofereixen cicles formatius, i en total participaran una vintena d’estudiants dels centres Salesians Joan XXIII, Sant Roc, i de l’IES Cotes Baixes.

Font: Redacció./


Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *