foradia subscriutegrat

Cursos Alcoi Participa 2015

La Regidoria de Participació Ciutadana ha organitzat uns cursos de formació per a entitats. L’objectiu és millorar la difusió i promoció d’activitats, així com la comunicació i coordinació interna de les associacions.

cartell_cursos1El Departament de Participació Ciutadana de l’Ajuntament d’Alcoi ha organitzat una sèrie de cursos de formació per a associacions i col·lectius locals. La campanya de formació s’anomena ‘Cursos Alcoi Participa 2015’ i té com a objectiu millorar la comunicació i la participació d’aquestes entitats, tant entre els seus socis com també amb la resta de la ciutadania, per millorar i aprofundir en la democràcia participativa de la ciutat.

Els cursos són gratuïts amb inscripció prèvia. Únicament es demana que els assistents utilitze els coneixements i les habilitats del curs per a millorar la comunicació i la participació de l’associació que representa.

Des del Departament s’indica que s’ha de formalitzar prèviament la inscripció, i s’inscriuran als participants per ordre d’arribada. En cas de superar l’assistència màxima a cada acció, s’elaborarà una llista d’espera amb la possibilitat d’oferir una segona edició en cas d’alta demanda.

Els cursos d’aquesta primera campanya són:

1. Disseny gràfic i retoc fotogràfic per a elaborar cartells per a les associacions
– Dimarts i dijous
– 17, 19, 24, 26 de febrer; 3 i 5 de març
– De 18 h a 20.30 h
– IES COTES BAIXES
2. Xarxes socials per a millorar la comunicació de les associacions
– Dimarts i dijous
– 10, 12, 17, 24, 26 i 31 de març
– De 18 h a 20.30 h
– IES COTES BAIXES
3. Treballar amb documents compartits (drive, doodle, word on-line, loomio) per a deliberar on-line
– Dimecres i dijous
– 13, 14, 20 i 21 de maig
– De 18 h a 20.30 h
– IES PARE VITÒRIA
4. Crear i gestionar un weblog amb WordPress per a associacions
– Dimarts i dijous
– 13, 15, 20, 22 i 27 d’octubre
– De 18 h a 20.30 h
– CIPFP BATOI

Al respecte, la regidora de Participació Ciutadana, Estefania Blanes, explica que “aquestes accions han estat demandades en diverses ocasions a l’Ajuntament per moltes entitats, principalment associacions veïnals, i creiem que pot ser molt interessant per als seus responsables adquirir uns coneixements pràctics que poden millorar sensiblement la seua activitat. Dins el Reglament de Participació Ciutadana sobre el qual estem treballant també incloem el compromís d’oferir formació a les entitats, i per tant hem cregut oportú començar a posar en marxa aquesta oferta, obrint-la a totes les entitats alcoianes”.


terra

animalcoi

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *