foradia subscriutegrat

El mercat de venda no sedentària dels divendres torna al seu muntatge habitual

Tornarà a la seua ubicació habitual, dalt del passeig, i l'horari que marca l'ordenança, de 7 a 14h

La regidoria de Comerç, Mercats i Consum, que està encapçalada per l’alcaldessa Yolanda Balaguer, ha anunciat que el mercat de venda no sedentària, torna al seu muntatge habitual, amb les parades dalt del passeig i l’horari que marca l’ordenança, és a dir, de 7 a 14h.

Amb les noves mesures, el departament ha informat que ja no serà necessari un control d’entrada, i que el perímetre de la zona ja no estarà tancat. A més, es permet tornar a les posicions habituals amb una distància prudencial.

“Cal continuar amb cura, respectant les mesures sanitàries i amb responsabilitat, per tal de tornar a la normalitat. Amb aquesta nova adaptació veiem un gran canvi i anem tornant a poc a poc al mercat dels divendres com el coneixem”, ha indicat Yolanda Balaguer.

A més, la Brigada d’Obres i Serveis ha tornat a marcar la ubicació de les parades, amb la numeració i que quede preparat per a demà, i també s’ha netejat la plaça de Jaume I, i s’ha pintat l’escut de l’Ajuntament que es troba allí, per deixar-la preparada per a la celebració del 9 d’Octubre.

Font: Redacció./


terra

animalcoi

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *