foradia becasivace

Oliva construeix un nou jardí urbà amb elements biosaludables

Aquest nou espai verd estarà ubicat al Sector XV de la ciutat i tindrà equipament esportiu, zona d'ombratge, i espais d'arbrat i gespa

Oliva continua invertint i millorant els seus espais verds i enjardinats, gràcies a la gestió de la regidoria de Parcs i Jardins, encapçalada per la vicealcaldessa, Ana Morell. Ara, s’ha iniciat la construcció d’un nou jardí urbà que tindrà una sèrie d’elements biosaludables com equipament esportiu, zona d’ombratge, i espais d’arbrat i gespa.

Aquest nou espai ver estarà ubicat al Sector XV, i suposarà una posada en valor de la parcel·la dotacional que fins ara estava en desús i degradava l’entorn. Aquest terreny està entre el Passeig de Gregori Maians, la Carretera Ronda Sud, i la Secció 15 M Clarisa, enfront del Centre Polivalent d’Oliva.

El projecte està valorat en 69.000 euros, i té un període d’execució de les obres de menys de dos mesos.

Segons ha explicat Morell: “La nostra gent gran, i no tan gran, puga gaudir d’activitat esportiva saludable. També incorporem una pista de Petanca per a la pràctica de l’esport en grup i en equip. Per a nosaltres és important anar millorant I ampliant els espais verds perquè necessitem més zones d’esbargiment. La pandèmia ens ha demostrat la importància de disfrutar d’espais exteriors a la nostra ciutat i continuarem treballant fins a l’últim segon d’aquesta legislatura per donar espais a la ciutadania on poder gaudir de la seua ciutat. Invertim i actuarem en tots els barris, zona a zona, en tota Oliva”.

Font: Redaccio./


campusgandiaupv

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *