foradia subscriutegrat

Atacs homòfobs a la seu de Ponts d’Igualtat

Des del col·lectiu LGTBI han denunciat aquest fet, que va ocórrer a la matinada del dilluns 11 d'octubre

El col·lectiu LGTBI d’Alcoi, Ponts d’Igualtat, ha denunciat l’atac homòfob que van sofrir a la seua seu ubicada al carrer l’Escola 9.

Durant la matinada del dilluns 11 d’octubre, es va cremar la bandera LGTBI que hi havia penjada a la façana, i es va cremar part de l’escaló de l’entrada a l’oficina. A més, van apareixer cartells en els quals es podia llegir ‘Partit Nacional Demòcrata’, enllaçant a una web en la qual es pot veure que és d’ideologia d’ultradreta.

Aitor Pla, president de Ponts d’Igualtat, ha declarat que: “Fa mesos que alertem sobre l’increment de missatges d’oci cap al col·lectiu LGTBI en la nostra ciutat, i ha ocorregut un atac cap al nostre col·lectiu, atacant la seu de Ponts d’Igualtat. Hem de reflexionar i fer un cordó sanitari als missatges que es fomenten des de la ultradreta”.

A més, Pla, ha finalitzat dient que: “És moment de reaccionar i no mirar cap a un costat, tal com s’intenta fer en moltes ocasions, és per això pel que tornem a exigir que es cree una taula de treball municipal per a posar les ferramentes necessàries per a prevenir els delictes d’odi en Alcoi”.

Font: Redacció./


ajualcoi

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *