foradia subscriutegrat

Es continua la cerca de les 62 víctimes del franquisme al cementeri de Gandia

S'espera poder trobar als 62 veïns i veïnes de Gandia i la Safor que van ser afusellats durant el franquisme i que les seues famílies els puguen enterrar

Des de l’Ajuntament de Gandia s’ha représ la cerca al cementeri municipal de les foses amb les restes de 62 veïns i veïnes de Gandia, i de la comarca de la Safor, que van ser afusellats durant el franquisme.

Segons ha comentat el regidor de Memòria Democràtica, Nahuel González: “Gràcies a l’ajuda de la Conselleria de Memòria Democràtica i dels familiars esperem trobar-hi els cossos i que es complisca el dret democràtic a què tota persona tinga un lloc on recordar els seus avantpassats. És important tancar ferides i treballar perquè mai més torne la violència a la nostra societat”.

Des del departament de Serveis Bàsics i Qualitat urbana a la ciutadania, com a gestors del cementeri de la localitat, han afirmat que: “Tenim molt clara la nostra col·laboració total, perquè els 62 represaliats pel franquisme puguen descansar en pau vertaderament”.

Font: Redacció./


terra

animalcoi

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *