foradia subscriutegrat

Els guanyadors dels Premis Literaris de Ciutat de Gandia presenten els seus treballs

Per una part, Josep-Anton Fernández ha presentat el poemari 'L'animal que parla', i Pepa Aguar, la novel·la 'El que em queda de tu'

Gandia ha oferit una roda de premsa per a presentar els Premis Literaris Ciutat de Gandia 2020, mitjançant videoconferència.

Les obres guanyadores han sigut el poemari ‘L’animal que parla’ de Josep-Anton Fernández, i ‘El que em queda de tu’ de Pepa Aguar. Els dos autors han assistit per videoconferència i han agraït a l’Ajuntament de Gandia i a Edicions 62 la seua implicació per fer possibles aquests premis en aquestes circumstàncies.

Aquests premis estan organitzats i gestionats per l’Institut Municipal d’Arxius i Biblioteques.

Pel que fa als guardonats, de la novel·la ‘El que em queda de tu’, s’ha destacat que se sap de seguida que ‘surt de les tripes, de l’interior’ i la qualitat del seu llenguatge poètic. Segons l’autora de la novel·la, el relat parteix de la seua pròpia experiència personal, la de sa mare i la de la seua iaia, amb la intenció d’il·luminar-les i traslladar la seua energia i l’empremta que van deixar.

Respecte a ‘L’animal que parla’, els editors han afirmat que és un llibre esplèndid, trasbalsador i que ha sigut un plaer votar-lo i editar-lo. L’autor ha descrit el llenguatge com un límit que no ens permet expressar-ho tot: ‘Plaer i dolor van més enllà de la paraula’.

Font: Redacció./


ajualcoi

Una resposta de Els guanyadors dels Premis Literaris de Ciutat de Gandia presenten els seus treballs

  1. […] Muntanyes: “Els guanyadors dels Premis Literaris de Ciutat de Gandia presenten els seus treballs” […]

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *