foradia subscriutegrat

Els Amics de Joan Valls i Jordà presenten les bases per al 39é Premi de Poesia

El premi serà fet públic el dissabte 12 de març de 2022, el mateix dia que se celebraran els Premis Joan Valls i Jordà per l'Ús i Promoció del Català

El dia 9 d’octubre, a la ciutat d’Alcoi, els Amics de Joan Vall i Jordà van fer públiques les bases per al 39é Premi de Poesia.

Podran presentar-se treballs poètics de qualsevol modalitat, escrits en català. L’extensió de les obres, que han de ser originals i inèdites, serà la d’un volum convencional de poesia, i no es podran presentar treballs que hagen sigut guardonats en altres certàmens, ni tampoc autors i autores que ja hagen guanyat aquest premi en altres edicions. Cada concursant podrà concursar sols amb un llibre.

La forma d’entrega d’aquestes obres serà en format PDF, a l’adreça electrònica amicsjoanvals@gmail.com, abans del 13 de desembre de 2021, i en l’autor o autora farà constar les seues dades personals, nom complet, adreça postal i electrònica i telèfon de contacte. Si la persona vol presentar-se amb un pseudònim, en un altre arxiu, també en PDF, haurà de posar el títol del seu treball, el pseudònim i les dades personals. Des de l’organització contestaran als correus com a prova de que s’ha rebut l’obra i com a compromís de protegir les dades que s’han facilitat d’acord amb la normativa vigent, a més d’esborrar els documents una vegada s’haja donat el premi.

Hi haurà sols un premi, de 1.500 euros, encara que el guardó pot ser declarat desert si les obres presentades no reuneixen, segons els criteris del jurat, mèrits suficients o no s’ajusten a les condicions de la convocatòria. El jurat a més, es reserva el dret de fer mencions honorífiques de l’obra o obres finalistes.

El treball guanyador serà publicat en coedició per Edicions del Buc i Pruna Llibres.

Manuel Bellver, Mercè Climent, Teresa Pascual, Manel Rodríguez-Castelló i Pau Sif seran els membres del jurat d’aquesta 39º edició.

L’obra guanyadora es coneixerà el dia 12 de març de 2022, el dia en el qual es lliuraran els XXVIII Premis Joan Valls i Jordà Per l’Ús i Promoció del Català.

Font: Redacció./


Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *