foradia aproop

Gandia supera el 70% d’ocupació hotelera al pont d’octubre

La majoria d'hotels han obert, i hi ha hagut un ple absolut al sector de l'hostaleria de la ciutat

El departament de Turisme de l’Ajuntament de Gandia, ha fet un balanç sobre el pont d’octubre, i han destacat que s’ha aconseguit una ocupació hotelera de més del 70%, amb la majoria d’hotels oberts, i amb un ple absolut en el sector de l’hostaleria.

Per al regidor de Turisme i Platges, Vicent Mascarell: “Aquest pont, coincidint amb la festivitat del 9 d’Octubre i la festa del Pilar, sempre és benvingut a la nostra ciutat. I, enguany, ha propiciat uns números molt satisfactoris. Així, amb més del 70% d’ocupació en els nostres hotels i un ple històric en l’hostaleria en aquestes dates, podem dir que estem en un remat de la temporada magnífic”.

A més, també ha indicat que: “segons sembla, l’any que ve anem a seguir la mateixa línia. Per això, des del Departament de Turisme hem de mostrar la nostra satisfacció. Ara, esperem que l’oratge ens acompanye durant les pròximes setmanes per a poder allargar encara més la temporada. Però, en qualsevol cas, ja estem treballant i planificant una temporada turística 2022 que esperem estiga plena d’èxits”.

Font: Redacció./


Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *