foradia subscriutegrat

Ajuntament, col·lectius LGTBI i cossos de seguretat es reuneixen pels delictes d’odi

En aquest encontre es va indicar que davant qualsevol situació en què hi puga haver un delicte d'odi, s'ha de denunciar immediatament

L’Ajuntament d’Alcoi ha acollit una reunió entre la regidora d’Igualtat i Polítiques Inclusives, Aranza de Gracia; Raül Llopis, regidor de Seguretat; tècnics i tècniques d’aquests departaments, caps de la Policia Local i Nacional; i representants dels col·lectius LGTBI Mariola i Ponts d’Igualtat, per tal de tractar els recents suposats delictes d’odi que han tingut lloc en Alcoi recentment.

Durant aquest encontre s’ha indicat que davant de qualsevol situació en què es puga ser víctima d’un delicte d’odi, o que s’observe que es puga cometre algun, s’ha de denunciar de forma immediata, i que s’ha de telefonar al 112. “No cal callar ni mirar de costat”, han argumentat des del consistori.

El govern local ha assenyalat que: “es continua fent costat a les entitats LGTBI i treballant de manera conjunta amb els cossos de seguretat per a tractar aquests delictes i evitar que es produïsquen a la nostra ciutat”.

Font: Redacció./


Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *