foradia subscriutegrat

La Protectora d’Alcoi organitza jornades sobre educació i benestar caní

Aquestes jornades són gratuïtes i es fan amb la col·laboració de la regidoria de Democràcia Participativa i Transparència d'Alcoi

La Societat Protectora d’Animals i Plantes d’Alcoi, amb la col·laboració de la regidoria de Democràcia Participativa i Transparència de l’Ajuntament d’Alcoi, iniciarà durant els pròxims dies unes jornades sobre educació benestar caní. Aquest va ser un dels projectes que van eixir escollit a les anteriors edicions dels pressupostos participatius.

Per a fer aquestes jornades, la Protectora ha preparat tres blocs en funció d’edats als quals van dirigits, d’aquesta manera, qualsevol persona que vulga participar ho podrà fer.

Cadascuna de les sessions es realitzarà durant un cap de setmana diferent. La primera d’elles, dirigida al públic juvenil (entre els 12 i 18 anys), comptarà amb xarrades de professionals del món dels gossos, i parlaran sobre com cuidar a aquests animals, i sobre la tasca que fan els voluntaris de la Protectora. Aquesta primera sessió es durà a terme els dies 23 i 24 d’octubre.

Els més menuts, entre els 4 i 12 anys, tindran la seua sessió els dies 6 i 7 de novembre, i aquesta jornada inclourà contacontes relacionats amb els animals i tallers.

Per als adults, el torn serà el cap de setmana del 30 i 31 d’octubre, i podran aprendre consells sobre com cuidar i educar a les seues mascotes, i tot el que han de saber quan es té un animal a càrrec nostre.

L’horari de totes elles serà des de les 9 a les 12 del matí, i estaran adaptades a tots els públics. El format d’aquestes sessions serà únicament en línia, i per a poder realitzar les inscripcions es podrà enviar un correu a info@protectoradealcoy.com indicant el bloc d’edat i les persones que participaran.

Font: Redacció./


animalcoi

Una resposta de La Protectora d’Alcoi organitza jornades sobre educació i benestar caní

  1. Susa llopis ha dit:

    Me Gusta

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *