foradia cdturisme

S’inicia la tramitació de les obres del barri de Sant Pancraç

La proposta va ser presentada al veïnat que va fer les seues aportacions • Aquestes obres tenen un import de 145.120,48 euros

El 7 d’octubre va finalitzar el termini per a la presentació de les ofertes que estan en procés d’avaluació pel personal tècnic corresponent i d’ací a poc temps, s’anunciarà l’empresa que durà a terme l’actuació. La Junta de Govern va aprovar l’inici de l’expedient per a licitar aquestes obres del barri de Sant Pancraç.

Les obres consisteixen en la renovació de les calçades d’una zona del barri i la reparació de voreres d’aquest, i tenen un import de 145.120,48 euros i. Aquesta intervenció també permetrà inspeccionar i resoldre problemes de clavegueram del barri.

En paral·lel i per part dels serveis municipals s’iniciaran altres treballs complementaris com són la instal·lació d’il·luminació led substituint les actuals i la instal·lació d’un nou semàfor a la demanda en la Beniata, que facilite l’accés per als vianants dels veïns al barri de santa Rosa. En total es calcula que s’invertiran al voltant d’uns 200.000 euros en eixa zona de la ciutat.

“Aquesta és una vella reivindicació dels veïns que durant anys no han tingut cap intervenció de manteniment. Considerem que les seues reivindicacions són molt justes”, ha indicat el vicealcalde, Jordi Martínez afegint que “una vegada es culmine aquesta primera intervenció el Govern Municipal té previst escometre altres actuacions en aquest barri, entre les quals destaca la solució a problemes de trànsit que existeix en determinats carrers d’aquest”.

Font: Redacció./


Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *