foradia subscriutegrat

Mig milió d’euros per a la primera fase de la solució definitiva a l’accés del polígon Santiago Payá

A banda, hi haurà una partida de 80.000 euros per a dur a terme actuacions als despreniments ocasionats per les pluges

El Govern Municipal vol proposar al pròxim ple del divendres 3 de juny l’aprovació d’una modificació de crèdit, per a dedicar 428.000 euros per a la primera fase de la solució definitiva per a l’accés del polígon industrial, Santiago Payá. A més, també té la intenció de destinar 80.000 euros per a dur a terme actuacions per a solucionar els despreniments causats per les pluges dels últims mesos.

Fa uns anys, uns problemes als terrenys van provocar danys al pont d’accés i es va haver de tancar. Des de l’Ajuntament es va habilitar un accés provisional, mentre que es feien estudis per a trobar una solució definitiva. Segons indica el projecte final, farà falta fer una inversió superior al milió d’euros en total, però se solucionarà el problema existent amb la demolició del pont, la consolidació del vessant amb la construcció d’un mur perquè la terra no torne a moure’s, i a més a més, es construirà una carretera d’accés. Per a la primera fase d’aquestes actuacions es destinaran 428.000 euros, i està previst que es realitze de forma immediata.

Jordi Martínez, vicealcalde de la ciutat, ha comentat que: “Tal com vam indicar fa uns dies, quan vam anunciar la reparació d’accés provisional, som conscients que s’ha de resoldre el problema existent i que aquesta és una actuació molt necessària per al teixit empresarial alcoià, que solucionarà de forma definitiva l’accés a dos importants polígons industrial de la nostra ciutat, com són el Santiago Payá i Sant Benet. És una obra complexa que requerirà una gran inversió, i que durem endavant per dades per a poder començar tan prompte com siga possible. El nostre govern sempre ha donat suport a la indústria, perquè Alcoi ha sigut, és i serà, una ciutat industrial i farem tot el que estiga a les nostres mans per millorar les condicions de la indústria de la nostra ciutat”.

Font: Redacció./


ajualcoi

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *