foradia ivace

Continuen els contractes menors per a millor i reactivar Alcoi

Durant aquesta setmana l'Ajuntament d'Alcoi ha adjudicat tres noves actuacions per un total de 29.064 euros

L’Ajuntament d’Alcoi continua treballant per a reactivar l’economia de la ciutat per a diferents sectors. Totes aquestes mesures estan dins del Pla ReactivAlcoi que té com a objectiu pal·liar els efectes causats per la crisi que ens ha deixat la Covid-19.

Entre les mesures d’aquest programa hi ha mesures tributàries i ajudes directes per a l’hostaleria, comerç, autònoms i micropimes. A més, també dins d’aquest pla està contemplat la realització de contractes menors a empreses de la nostra comarca, sempre que siga possible, amb la intenció d’ajudar també al sector de la construcció i auxiliars.

El dilluns 15 de juny, la Junta de Govern a aprovar tres nous contractes menors per un import de 29.064 euros.

D’aquests diners, 6.438 són per a la creació de la rampa i la barana per a l’accés de vianants a l’aparcament que s’ha fet recentment a la Colònia d’Aviació.

17.077 euros, són per a fer zones d’ombra en àrees de parcs infantils al llit del riu Riquer i al parc de El Romeral.

Per últim, la resta de diners, 5.548 euros, s’han destinat al subministrament d’una aspiradora per a la neteja de parcs que serà per a la Brigada de Jardins de l’Ajuntament.

Recordem que des del mes de maig fins a la primera setmana de juny, l’Ajuntament ha invertit 341.304 euros en contractes menors, realitzats sempre que ha sigut possible a empreses locals o de les comarques, per tal d’ajudar a l’economia i la reactivació d’aquests negocis, i afavorit a la contractació de personal de la zona.

Jordi Martínez, regidor d’Obres i Serveis ha indicat que: “Seguim millorant la ciutat i facilitant la vida a la ciutadania d’Alcoi amb aquests xicotets treballs però molt importants. Com vam anunciar, la intenció és donar un impuls a les empreses de la comarca a través dels contractes menors, ajudant a un dels sectors que més ha patit durant aquesta crisi“.

Font: Redacció./


Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *