foradia cdturisme

Sant Maure, Santa Rita i El Tap passaran per una fase d’obres

Es millorarà l'accessibilitat i es renovarà el paviment d'aquests carrers. Aquests treballs tindran un import de 229.944 euros

La junta de govern local ha aprovat el dilluns passat les obres de millora de l’accessibilitat i renovació del paviment dels carrers Sant Maure, Santa Rita i El Tap. Els treballs tindran un pressupost de 229.944 euros, i s’espera que el termini d’execució siga de quatre mesos.

Aquesta actuació té l’objectiu de millorar l’accessibilitat i repavimentar els carrers, ja que des de fa anys s’ha detectat que no ofereixen els graus d’accessibilitat desitjats. Aquesta actuació està dins d’un programa de millores d’accessibilitat de l’Ajuntament, que fa aquesta zona més accessible, com ja es va fer al carrer Sant Francesc.

Les obres garantiran que l’espai públic, com els accessos als edificis de pública concurrència puguen ser més accessibles i transitables per a les persones amb mobilitat reduïda o discapacitat, garantint la igualtat per a totes les persones. Amb les obres també s’evitaran les relliscades.

Jordi Martínez, vicealcalde d’Alcoi, ha explicat que: “Aquesta és una actuació més que millorarà l’accessibilitat de la nostra ciutat, i concret en el Centre, un barri en el qual estem realitzant un gran nombre d’actuacions en aquest sentit, com les de Sant Francesc, Sant Mateu, places de la Creu Roja i Ramón i Cajal o Sant Nicolauet, entre altres. A més del pla d’accessibilitat en el qual cada any invertim un milió d’euros, duem a terme moltes intervencions per a aconseguir que cada dia Alcoi siga una ciutat més accessible per a totes les persones”.

Font: Redacció./


Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *