foradia barnasants

L’Ajuntament d’Alcoi ha invertit més de 1.800.000 € en obres

• Obres repartides per tots els barris així com per zones dels paratges naturals • Després de la campanya de Nadal, es duran a terme altres obres...

Segons el balanç de la Regidoria d’Obres el 2016 tanca amb més de 1.800.000 euros executats en diferents obres de millores en la ciutat.

Obres repartides per tots els barris així com per zones dels paratges naturals millorant la vida i el dia a dia dels ciutadans.

Algunes de les obres començades són l’Ermita de Sant Cristòfol per 35.000 euros i la façana del Centre Social de la Zona Nord.

Després de la campanya de Nadal, es duran a terme obres com: la reparació del tauler del Pont de Sant Jordi per 275.000 euros, la renovació del clavegueram de Batoi per 180.000 euros, la reparació del Carrer Tossal per 75.000 euros i un reasfaltat de diversos carrers per 30.000 euros.

Al llarg de l’any, també s’han atès algunes qüestions d’urgència des de la Regidoria d’Obres. Entre elles, dues actuacions urgents: en el clavegueram del carrer Molinar i Sant Vicent; i els treballs de reparació de la Curva del Malalt al carrer Sant Joan de Ribera.

Algunes obres realitzades en 2016 a Alcoi han sigut: la re urbanització del carrer Verge del Pilar (180.000 euros), l’asfaltat de l’Avinguda d’Elx (60.000 euros), ampliacions de voreres buscant la recuperació del carrer per a les persones en Santa Rosa, Zona Nord amb General Prieto i Pare Poveda, al Centre en País Valencià i Mossèn Torregrossa, o a l’Eixample amb Regiment Biscaia.

També actuacions en diferents ponts, el carrer Joan Fuster, rotonda Batoi, carrer Filadors, Carrascar i Aitana, Placeta les Eres, Carretera Molinar, dipòsit de Batoi, parcs infantils diversos, espais naturals com el Racó de Sant Bona Ventura, la Via Verda o Font Roja amb uns nous lavabos i una nova il·luminació.

Font: Redacció./

bombersvalencia


Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *