foradia subscriutegrat

Mauro Agulló: “Tinc moltes ganes, encara que preferiria que fora com la de tots els anys”

Parlem en EL POBLE ÉS SAVI de la Fira de Cocentaina amb Mauro Agulló

Encara que Mauro Agulló és d’Alcoi, viu la Fira de Cocentaina com un contestà més, i és que per a ell la Fira és un moment especial en la seua vida, ja que: “És especial, a mi m’agrada de sempre, i allí vaig conéixer a la meua dona. Sempre que és Fira, recorde com ens vam conéixer”.

Però enguany, aquesta festivitat tan important per a la capital de El Comtat, no serà com estem acostumats: “Tinc moltes ganes, encara que preferiria que fora com la de tots els anys, però s’adaptarem. Pense que per als que vivim al poble que siguen dos caps de setmana és més embolic. I tampoc li trobe molt de sentit, perquè si es fa a diferents carrers, crec que no es molestarien”.

Agulló, a pesar de tindre ganes, hi ha una decisió d’aquesta Fira que no li acaba d’agradar: “Em disgusta que enguany no estiga l’espai ‘Fira i Festa’, en el qual es feien concerts en directe”.

Els veïns i veïnes de Cocentaina, durant aquests dies solen tindre un problema, que enguany l’Ajuntament ha resolt, i és que ha organitzat aparcaments. En el cas de Mauro Agulló: “Com visc als afores, no m’afecta molt aquest problema, però així i tot, per a la gent que vinga i per als veïns i veïnes sí que hi haurà pàrquings habilitats per a evitar aquests problemes”.

Font: Belén Rivas./


Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *