foradia subscriutegrat

Yaiza Montava: “Espere que la gent siga responsable i vaja amb la mascareta”

Parlem en EL POBLE ÉS SAVI de la Fira de Cocentaina amb Yaiza Montava

“Ganes tenim tots de què es faça la Fira, però estant la situació com està, s’hagueren pogut esperar un any més per a fer-la”, aquesta és l’opinió de Yaiza Montava, veïna de Cocentaina.

Respecte a la gent que visitarà aquest esdeveniment tan important per al poble: “Espere que la gent siga responsable i vaja amb la mascareta, perquè supose que la distància de seguretat no es podrà respectar com voldríem”, però així i tot, pensa que: “No vindrà la mateixa gent de fora, crec que no. Si que vindrà molta, però es reduirà prou, a més, al ser més dies es distribuirà a la gent, però pense que no serà el mateix volum d’altres anys”.

Pel que fa a la informació que han rebut els contestans i contestanes, Montava ha indicat que: “tenim entés que el primer cap de setmana es farà el Zoco Àrab, la Fira Medieval i l’artesania, i el següent la maquinària agrícola. Han comentat que s’habilitaran les places per a posar les tendes, i supose que no hi haurà el mateix nombre de paradetes”.

La Fira és una festivitat de gran importància per a Cocentaina, i Yaiza, com a contestana confessa que: “Per a mi és com la festa del poble, no és que les Festes de Moros i Cristians no siguen festa, però per a mi és més important la Fira, crec que és el que dona a conéixer al poble arreu del món”.

Font: Belén Rivas./


Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *