foradia subscriutegrat

Sara Peidro aconsegueix la beca de medicina ‘Ana i Camilo Gisbert Pascual’

El reconeixement alcoià suposa una dotació de 2.250 euros

Un any més, l’Ajuntament d’Alcoi ha convocat la beca municipal per a estudiants de medicina. La Beca d’Estudis de Medicina ‘Ana i Camilo Gisbert Pascual’, amb una dotació de 2.250 euros correspon en aquesta ocasió a Sara Peidro Parres.

És una beca per a ajudar econòmicament les persones que realitzen estudis en el camp de la Medicina durant el curs 2018/2019. La becada va estudiar a l’IES Pare Vitòria; després de fer la selectivitat va entrar al grau de medicina a la Universitat de València, on actualment està en el sisè curs, fent les pràctiques a l’Hospital Clinic Universitari de València. Sara Peidro explica: “M’agradaria fer l’especialització de cirugia general i la veritat es que estic molt agraïda amb aquesta beca“.

El regidor de Salut Pública, Miguel Juan Reig, ressalta que “aquesta és una xicoteta aportació que fem des de l’Ajuntament d’Alcoi per reconèixer la importància de la medicina i també el paper de la figura del metge a través d’aquesta convocatòria que ajudarà a una estudiant de la nostra ciutat a seguir amb els seus estudis“.

La valoració de les sol·licituds presentades s’efectua atenent principalment als resultats acadèmics, puntuant també el no haver gaudit d’aquesta beca en edicions anteriors, el currículum de la persona sol·licitant (cursos, congressos, seminaris, jornades…), el nivell d’estudis a cursar i l’estat socioeconòmic de la unitat familiar.

Font: Redacció./


Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *