foradia subscriutegrat

SOS de VerdCel arriba a Bocairent i Gandia

Seran uns concerts molt especials per a gaudir de música, dansa, projeccions i escenografia, els dies 5 i 6 de novembre respectivament

El divendres 5 de novembre, el Teatre Avenida de Bocairent acull un esdeveniment molt especial, i al dia següent, el dia 6, serà el torn del Teatre del Raval de Gandia. Es tracta del concert SOS de VerdCel, en el qual es podrà gaudir de música, dansa, projeccions i escenografia. SOS és un projecte artístic i personal de la banda, en la qual es podrà gaudir del seu treball amb unes dimensions diferents.

Per aquesta ocasió compten amb la col·laboració de Rusó Sala amb les veus, Laia Santanach amb la dansa i de Daniel Olmo a les projeccions. Segons VerdCel: “Aquest és un espectacle polièdric que barreja diferents models d’expressió escènica, per així poder arribar a l’espectador a través de diferents sentits i llenguatges. L’objectiu és aprofundir més en el missatge i potenciar l’emotivitat del recital. Hi ha cançons, amb música i lletra, els textos declamats i les recitacions, projeccions i art en directe, accions, dansa contemporània, i una cuidada escenografia, en col·laboració amb Josep Castells. Tota una riquesa de disciplines que convergeixen en aquesta proposta original de creació pròpia. Un espectacle amb cos i ànima en la fusió de llenguatges”.

I és que a més, ‘SOS. Memòria d’una pandèmia’, és un treball en general especial per a la banda, ja que ha sigut un treball multidisciplinari, és a dir, artístic, musical, plàstic i literari. “SOS ha nascut des del confinament i la complicitat, amb l’esperit d’acompanyar-nos en aquesta travessia per la pandèmia de la Covid-19, compartint el nostre ofici, per a trencar totes i tots plegats els murs de l’aïllament”.

Font: Redacció./


Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *