foradia subscriutegrat

Muro ja coneix les propostes votades als Pressupostos Participatius

Els veïns i les veïnes han proposat iniciatives relacionades amb activitats de diferents tipus i per a totes les edats

Muro ja compta amb noves propostes de la ciutadania per al pròxim any. Els Pressupostos Participatius ja han finalitzat la seua fase de votació. Enguany les propostes han sigut entorn d’una mateixa temàtica, l’activitat, per tant els veïns i veïnes de Muro havien de proposar únicament activitats.

El regidor de Participació Ciutadana, Kike Pascual, ha afirmat que “aquest any hem volgut canviar la dinàmica dels Pressupostos Participatius , baixant la ràtio d’edat per participar (fins als 14 anys) i substituint les inversions per activitats. Amb aquest canvi buscàvem dinamitzar la societat amb activitats per a tots els públics i sectors – com així ho han confirmat els resultats- fruit de la participació i implicació de la gent de Muro en un procés de democràcia directa, vinculant i horitzontal“.

L’Ajuntament de Muro compta amb una partida de 70.000 euros per a aquest fi que s’invertiran en revetles a l’aire lliure o disc-mòbils per a diferents edats, amb un valor de 4.890 euros; projeccions periòdiques de pel·lícules al Centre Cultural, amb un import de 8.800 euros; partides de pilota valenciana professionals, tant masculí com femení, per un muntant de 1.248 euros. A més, també hi haurà concerts, tallers, espectacles d’entitats locals de teatre, música i ballets o certamen de monòlegs, entre d’altres.

Valorem positivament la implicació de totes i tots els participants, als quals volem agrair aqueix esperit transformador i participatiu, i els animem a seguir vinculats a futurs processos participatius que a bon segur l’Ajuntament de Muro proposarà“, concloïa Kike Pascual.

Font: Redacció./


Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *