foradia ivace

La Capella d’Alcoi acull l’exposició Territoris Propis

L’espai mostra les obres d’Inma Femenía, Teresa Lanceta, Cristina de Middel i Moisés Mañas

L’art contemporani arriba a Alcoi amb una nova exposició. L’espai de La Capella acull la mostra Territoris Propis per mostrar les obres de quatre artistes, Inma Femenía, Teresa Lanceta, Cristina de Middel i Moisés Mañas. L’exposició s’emmarca dins de la Capitalitat Cultural de la ciutat i amb l’objectiu d’apropar als visitants l’art contemporani.

Durant la inauguració, el regidor de Cultura, Raül Llopis, ha afirmat que l’espai de La Capella està “conceptuat per a l’art contemporani” i ha afegit que estan oberts a rebre noves propostes per a la ciutat.

Per la seua part, el director del Consorci de Museus, José Luis Pérez, ha explicat que es tracta d’una mostra de la col·lecció d’art contemporani amb què compta la Generalitat, una iniciativa per a “aconseguir un fons important” d’obres creades per artistes “nascuts o residents a la Comunitat Valenciana“. De moment, ja compten amb 110 peces. A més, Pérez ha afegit que Territoris Propis fa una reflexió sobre “el nostre voltant” a través de la fotografia, la tecnologia o l’art tèxtil.

A banda d’Alcoi, Bocairent també compta amb altra exposició, Veus Pròpies, donat que comparteix amb la capital de l’Alcoià la Capitalitat Cultural.

L’exposició estarà oberta a partir de demà dijous fins al 9 de gener de 2022 els dijous i divendres de 10 del matí fins a les 13 hores i a les vesprades des de les 17:30 fins a les 20 hores. En el cas dels dissabtes La Capella obrirà les portes des de les 11 del matí fins a les 13:30.

Font: Redacció./


Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *