foradia mediambient

El ‘Llac dels cignes arriba al Gran Teatre de Xàtiva de la mà del ballet nacional rús

La cita tindrà lloc aquest dijous a les 20:30 hores, i les entrades tenen un preu de 23 euros en platea i 21 euros en amfiteatre i llotges

Xàtiva acull una de les obres clàssiques més rellevants de la mà del Ballet Nacional Rus. ‘El llac dels cignes’ arriba al Gran Teatre de la capital de La Costera aquest dijous a les 20:30 hores.

Al llarg de 120 minuts, els espectadors podran gaudir d’una obra que transcorre entre l’amor i la màgia i que enllaça en els seus quadres l’eterna lluita del bé i del mal. El príncep Sigfrido protagonitza junt amb Odette, la jove de qui està enamorat i que s’ha convertit en cigne per l’encanteri del malvat Von Rothbart i Odile, el cigne negre i filla del bruixot.

El ballet rus dirigit per Sergei Radchenko estarà acompanyat de la música del compositor Tchaikovsky, libreto de Vladimir Beghitchev i Vasili Geletzer, a més de la coreografia de Marius Petipa.

Aquelles persones interessades encara poden aconseguir les entrades a la pàgina web del Gran Teatre, a més de la casa de la Joventut o a les mateixes taquilles del Gran Teatre.

Font: Redacció./


museus alcoi

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *