foradia aproop

Xàtiva rep un premi per l’organització de la seua Setmana de Mobilitat

• L’Ajuntament de Xàtiva és un dels guardonats amb motiu de l’organització de les diferents activitats que es durant a terme durant la Setmana de la Mobilitat Europea • En concret, l’Ajuntament de Xàtiva ha aconseguit un dels quatre premis atorgats a ciutats mitjanes (municipis d’entre 20.000 i 50.000 habitants)

L’Ajuntament de Xàtiva és un dels guardonats per la Jornada Valenciana per la Mobilitat Sostenible, amb motiu de l’organització de les diferents activitats que es durant a terme durant la Setmana de la Mobilitat Europea. El guardó s’engloba en la III edició dels Premis de la Setmana Europea de la Mobilitat i està atorgat pel Servei de Mobilitat Urbana de la Conselleria d’Habitatge, Obres Públiques i Vertebració del Territori de la Generalitat Valenciana.

En concret, l’Ajuntament de Xàtiva ha aconseguit un dels quatre premis atorgats a ciutats mitjanes (municipis d’entre 20.000 i 50.000 habitants). Segons el primer tinent d’alcalde i regidor de Mobilitat, Miquel Lorente, aquest reconeixement “no deixa de ser un punt més per a continuar fent possible que Xàtiva entenga la mobilitat d’una manera sostenible i que la ciutadania puga anar molt més segura pels seus carrers”.

L’entrega de premis tindrà lloc el dilluns 17 de setembre a les 11 hores al saló d’actes de la Ciutat Administrativa 9 d’Octubre, a València, amb la presència de la consellera d’Habitatge, Obres Públiques i Vertebració del Territori M. José Salvador Rubert.

Font: Redacció./


Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *