foradia subscriutegrat

El Centre Cultural Ovidi Montllor projectarà el documental de Xavi Sarrià ‘No s’apaguen les estreles’

La iniciativa s’emmarca en la celebració del VII Festival de Cinema Ciutadà Compromés

El documental dirigit per Xavi Sarrià arriba a Alcoi. El Centre Cultural Ovidi Montllor prepara la projecció de ‘No s’apaguen les estreles’ per al pròxim 19 de novembre a les 19:30 hores. Aquesta iniciativa s’emmarca dins de la celebració del VII Festival de Cinema Ciutadà Compromés organitzat per Acicom.

L’obra audiovisuall descobreix pobles, cultures I realitats que l’actual societat desconeix a través d’un viatge de nord a sud, també des de la costa a l’interior de tot el territori valencià. Aquelles persones interessades poden confirmar-ho a través del correu alcoi@acpv.cat.

Per altra banda, el Festival de Cinema Ciutadà Compromés compta amb la participació de 21 diferents localitats i 43 sales on es projectaran diferents treballs audiovisuals. La iniciativa va començar el passat 27 d’octubre i continuarà fins al 23 de novembre, quan es realitzarà la gala de cloenda i l’atorgament de guardons.

El Festival té com a objectiu facilitar la difusió i el coneixement dels continguts audiovisuals que s’han produït per un sector valencià que mostra un dinamisme des del punt de vista industrial I professional, com des d’una perspectiva de les persones que s’inicien en la utilització de les imatges en moviment com a via per comunicar, reflexionar, emocionar i en definitiva inquietar, per tractar de millorar la nostra societat.

Aquest catàleg vol facilitar la difusió i el coneixement dels audiovisuals produïts per un sector audiovisual valencià que mostra un gran dinamisme, tant des del punt de vista industrial i professional, com des de la visió d’aquelles persones que s’inicien en la utilització de les imatges en moviment com a via per comunicar, reflexionar, emocionar i en definitiva inquietar, per tractar de millorar la nostra societat.

Font: Redacció./


terra

animalcoi

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *