foradia subscriutegrat

Ja està en marxa el concurs d’aparadors nadalencs a Alcoi

Els interessats poden inscriure’s fins el 25 de novembre

El Nadal arriba un any més als aparadors del comerç alcoià. L’Ajuntament, junt amb la Cambra de Comerç, la Federació de Comerç i l’Associació Comarcal d’Empresaris del Comerç han organitzat el concurs de decoració d’aparadors nadalencs a la capital de l’Alcoià. A més, aquesta iniciativa compta de nou amb la col·laboració de l’Escola d’Art i Superior de Disseny d’Alcoi.

La regidora de Comerç, Vanessa Moltó, ha afirmat que “des de l’Ajuntament continuem fent costat al comerç local que afronta una de les campanyes més importants de l’any. Per això animem als comerciants de la nostra ciutat a què participen en el concurs d’aparadorisme dona que la decoració en els aparadors crea un ambient agradable i ens recorda aqueixa normalitat prèvia a la Covid que veiem cada vegada més pròxima. També volem agrair la participació any rere any tant de l’Escola d’Art com de les entitats comercials“.

Entre els objectius d’aquest projecte es troba la potenciació del xicotet i mitjà comerç, a més de la dinamització de la vida comercial als carrers de la ciutat. Per tot això, els participants opten a un premi per a incentivar les compres nadalenques en Alcoi. Aquesta recompensa també vol reconéixer l’esforç de l’empresariat que inverteix en la decoració dels seus comerços o locals professionals radicats en el municipi, amb la finalitat de crear ambient agradable de compra durant aquestes dates, donant així un al·licient al comerç local.

Per tot això, els comerciants que hi participen podran sol·licitar de manera gratuïta la col·laboració del Departament d’Interiorisme de l’EASD. Les persones interessades podran fer la inscripció fins al 25 de novembre a través de la seu electrònica o en el correu comercio@alcoi.org.

El concurs comptarà amb dues categories que es dividiran en locals comercials I locals d’hostaleria. En cada una d’aquestes el primer I segon premi comptarà amb 500 i 300 euros, respectivament. A més, en el cas que el negoci guanyador haja comptat amb la col·laboració dels estudiants de l’EASD, els estudiants rebran un premi de 300 euros.

El jurat estarà format per representants de la Cambra de Comerç i Indústria d’Alcoi, Alcoi Comercial, ACECA, Departament d’Interiorisme de l’EASD i Departament de Comerç de l’Ajuntament d’Alcoi. A més, tindrà en compte que la decoració de l’establiment haurà d’estar d’acord amb la celebració de les festes de Nadal, valorant-se els següents criteris: Caracterització del Nadal Típic Alcoià i Originalitat – Creativitat amb fins a 15 punts en cadascun, així com fins a 10 punts per apartat en decoració de façana i accessos a l’establiment, ambientació interior, il·luminació i utilització de productes propis.

Font: Redacció./


ajualcoi

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *