foradia subscriutegrat

El Mercat de Nadal d’Alcoi se celebra amb éxit d’assistència

Des del govern local han mostrat la seua satisfacció per la gran acollida que ha tingut aquest esdeveniment celebrat entre els dies 3 i 8 de desembre a La Glorieta

L’Ajuntament d’Alcoi, concretament des de la Regidoria de Comerç, i amb la col·laboració d’entitats com la Cambra de Comerç, la Federació de Comerç i ACECA, han organitzat un any més el Mercat de Nadal. Els dies en els quals s’ha celebrat han sigut del 3 al 8 de desembre a La Glorieta, i una vegada ha finalitzat, des del consistori, i també per part dels comerciants i entitats solidàries, han mostrat la seua satisfacció per l’alta assistència.

Enguany no hi ha xifres concretes d’assistents, ja que a diferència dels últims anys, enguany no s’ha fet el control d’aforament com a mesura front a la Covid-19. Així i tot, els comerciants han indicat que hi ha hagut una gran afluència de gent, recordant a l’època anterior a la pandèmia.

Vanessa Moltó, regidora de Comerç, ha afirmat que: “El mercat de Nadal ja s’ha consolidat, és una aposta que va fer el nostre govern i ja és una important tradició en el Nadal Alcoià, que any rere any millorem i que dona el tret d’eixida a un mes màgic a la nostra ciutat. Vull agrair la labor i l’aportació d’entitats i negocis que contribueixen a enriquir-lo i a consolidar el seu èxit”.

Com cada any, hi ha hagut parades de comerç local, de proximitat, i nadalencs, però amb la diferència, és que han augmentat el nombre de parades, fins a les 40. Però, a banda, també hi ha hagut una part solidària, amb entitats benèfiques, i és que, la campanya de Càritas, ‘Que ningú passe fred aquest hivern’, també ha estat present. La intenció d’aquesta iniciativa ha sigut ajudar a aconseguir butà per a les famílies vulnerables, i, encara que no hi ha dades definitives, ha sigut més solidària que altres anys. L’Associació Cultural Samarita, que va vendre entrades per al Campament Reial, també va tindre el seu espai en el matí del 3 de desembre.

A banda, com ja és tradició, va haver una ludoteca gratuïta amb jocs de taula, trencaclosques, estructures musicals i jocs de destresa, tallers de redacció de cartes als Reis d’Orient, Photocall nadalenc, artesans del betlem amb treball demostratiu en distints materials, i un recinte ecològic amb atraccions, llits elàstics, tir amb arc, minigolf, i burretes i dromedaris per a passejar. També es van fer actuacions de diferents entitats que contribueixen a enriquir de manera desinteressada aquest Mercat com el Cor Gòspel Alcoi i D*3 Jóvenes Artistas. A més, es va comptar amb altres actuacions culturals com teatre nadalenc en anglés, contacontes, jazz, i màgia.

Font: Redacció./


Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *