foradia ivace

La Capella acull la presentació de ‘Ite Missa Est’

Es tracta d’una proposta de l’Espai Nivi Collblanc

La Capella de l’Antic Asil d’Alcoi acollirà el divendres 19 de novembre a les 19 hores la presentació d’una nova proposta de l’Espai Nivi Collblanc. Es tracta d’una nova publicació, un llibre titulat ‘Cuatro visiones y pensamientos en torno a una creación artística: Ite Missa Est’.

La presentació comptarà amb la intervenció de la doctora en Història de l’Art Silvia Tena, qui també és investigadora, crítica d’Art, comissària independent I responsable del Departament de Gestió de Col·leccions del Museu Nacional de Catalunya. També estarà present el doctor en Belles Arts, investigador i professor de la Universitat Politècnica de València, Alejandro Mañas García; la professora de la Universitat de Zaragoza i doctora en Belles Arts, Lety Fayos; i finalment el director de la Galeria Espai Nivi Collblanc, Mariano Poyatos Mora.

Poyatos ha afirmat que es tracta del segon número dedicat al projecte de Pepe Beas i que es troba “dins de la línia editorial titulada Artis Creatura, amb l’afan de contribuir al coneixement, la investigació i la divulgació de les arts. Doncs mitjançant aquestes línies volem mostrar diferents visions i aportacions de diferents professionals del camp de les humanitats al voltant dels artistes presents en aquesta galeria. Un projecte editorial dirigit per Irene Ballester Buigues des del camp de la Història de l’Art i Alejandro Mañas Garcia des de les Belles Arts”.

Font: Redacció./


Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *