foradia subscriutegrat

Activitats de la Unesco d’Alcoi per a febrer: mostra de cinema i concurs de fotografia

• El Club Unesco d’Alcoi ha organitzat la seua mostra de cinema i drets humans per als pròxims mesos • També s'organitza un concurs de fotografia digital. El tema principal ha d’estar relacionat amb la Declaració Universal de Drets Humans

El Club Unesco d’Alcoi ha organitzat la seua mostra de cinema i drets humans per als pròxims mesos. Un programa que combina projeccions cinematogràfiques amb conferències, tot en defensa i avanç dels drets humans. Els temes que es desenvoluparan enguany són: ‘Dret a tenir una vida sense por. El masclisme mata’, ‘Dret a tenir una informació veraç i contrastada. Twitter, Whatsapp, Facebook, … Són instruments d’informació?’, ‘La vida sense plàstic. El dret a un món sense contaminació’ i ‘Dret a viure en democràcia. Les noves fronteres de l’acció política’. Es desenvoluparà durant els dies 6, 10, 13, 17, 20, 24, 27 de febrer i 3 de març, a les 19:30.

Per altra banda, el Club convoca a tot qui tinga el gust de participar al seu concurs de fotografia digital. El tema principal ha d’estar relacionat amb la Declaració Universal de Drets Humans. El premi serà de 600 euros a la millor col·lecció. També hi haurà 3 accèssits a obres individuals de 150 euros. El jurat seleccionarà 50 de les fotos presentades per a ser exposades en l’exposició ’50 anys, 50 fotos’. La data per a presentar obres finalitza el dia 8 de febrer. Els resultats es presentaran el dissabte 16 de febrer a les 12 del matí a la seu del Club. 

Font: Redacció./


Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *