foradia elgrat

El Tirisiti torna al Teatre Principal d’Alcoi

La tradicional representació de titelles posarà a la venda les entrades a partir del 25 de novembre

El Nadal ja està cada vegada més a prop. Alcoi, coneguda com a la Ciutat del Nadal compta amb tradicionals celebracions per a aquestes dates, com la Cavalcada de Reis més antiga d’Espanya o el Tirisiti. Aquesta representació de titelles datada a principis del segle XIX, durant la Revolució Industrial, ja ha anunciat que torna al Teatre Principal després de la cancel·lació de les obres l’any passat a causa de la pandèmia.

El Betlem de Titisiti comptarà amb un total de cinc funcions de la mà de la companyia teatral La Depedent. Per una banda, les programades per al 23 desembre i el 5 gener, encara que també hi haurà tres representacions extraordinàries que permetran viure aquesta singular història alcoiana a més persones. En aquest cas, seran els dies 4, 11 i 18 de desembre.

Les entrades estaran disponibles a partir del 25 de novembre i es podran comprar en línia a través del web de TicketAlcoi a un preu de 5 euros. A més, s’hauran de complir totes les mesures sanitàries pertinents i atendre a les recomanacions del personal de la sala.

Font: Redacció./


Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *