foradia subscriutegrat

La cançó ‘Estima’m bé’ treballarà el 25N als centres educatius de Xàtiva

La peça ha sigut composta per l’ontinyentina Mireia Tortosa, vocalista del grup Tendur

La regidoria de Dona i Igualtat de Xàtiva, Lena Baraza, va presentar la cançó ‘Estima’m bé‘, composta per a la campanya vinculada al 25N que s’està treballant en tots els centres educatius de la ciutat aquest any. L’autora de la peça és l’ontinyentina i vocalista del grup Tendur, Mireia Tortosa.

L’edil va manifestar queés essencial treballar en el món educatiu i per això treballem en campanyes destinades als centres de Xàtiva. ‘Estima’m bé’ és un missatge molt positiu que pot treballar-se en qualsevol edat“, al mateix temps que va destacar “la gran participació i el magnífic treball de les coordinadores en les activitats programades tant per al 25N com per al 8 de març“.

La campanya ‘Estima’m bé’ va començar l’any passat per tal de prevenir la violència de gènere entre els i les adolescents, i aquest any es reedita amb motiu del 25 de novembre amb una cançó creada per a l’ocasió, la qual s’ha distribuït entre tots els centres educatius per treballar amb ella.

Per la seua part, la compositora de la peça, Tortosa, va explicar que “la cançó és alegre perquè s’ha intentat transmetre el missatge de què viure en un món millor del que vivim s’ha de fer des de l’alegria, i més quan es tracta dels més menuts”. Tortosa va indicar que “com en la campanya, la cançó busca desmuntar els mites de l’amor romàntic i crec que pot arribar a connectar amb moltes persones“.

Actes pel 25N
Durant el dijous 25 de novembre està prevista la tradicional marxa contra la violència de gènere, coordinada com és habitual per l’associació Xateba, i que eixirà a les 19 hores des de l’Ajuntament de Xàtiva. Prèviament, a les 18 hores, tindrà lloc la recepció de pancartes participants i el lliurament de premis, i a les 20 hores se celebrarà la concentració contra la violència de gènere i en record de les dones assassinades.

Les cites al voltant del 25N es completen divendres amb la representació de l’obra ‘Las putas amas de casa’, per a la qual ja s’han exhaurit les entrades; i una caminada de 6,5 km contra la violència de gènere el dissabte 27 amb eixida a les 9:30 hores des de la Casa de les Dones.

La programació es complementa amb activitats acadèmiques com el III Seminari sobre Violència de Gènere en Xàtiva per a l’alumnat FP i amb activitats lúdiques al Centre Joventut, Oci i Cultura (JOC) durant tot el cap de setmana.

Font: Redacció./


terra

animalcoi

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *