foradia subscriutegrat

Cap de setmana en commemoració del Dia contra la Violència de Gènere

Xàtiva dedica tot un cap de setmana a fer activitats amb motiu del 25N. El divendres es va fer un congrés al CIPFP La Costera, i el dissabte es va fer una marxa amb la posterior lectura del manifest

La localitat de Xàtiva ha estat commemorant durant aquest cap de Setmana el Dia contra la Violència de Gènere que se celebra any rere any el dia 25 d’aquest mes.

El divendres 24 va tindre lloc al CIPFP La Costera, un congrés contra la violència de gènere que va ser organitzat pel departament de la Policia Local de Xàtiva.

Les activitats van continuar el dissabte amb una multitudinària marxa que va finalitzar amb la lectura del manifest, a càrrec del Consell Municipal de les Dones per la Igualtat, concloent amb la tradicional concentració a les portes de l’Ajuntament i una performance en record de les dones que han sigut assassinades.

A més a més, es van atorgar els premis del VIII concurs de pancartes contra la violència de gènere, resultant guanyadora de la pancarta de Silvia Sarrió Giménez (La Costera).

A banda, durant el cap de setmana, es van mostrar a les competicions esportives a la localitat, diferents pancartes amb missatges contra la violència de gènere.

Font: Redacció./


Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *