foradia barnasants

El fotògraf Víctor Cucart inaugura l’exposició ‘Mirar Gandia’

La mostra presenta una visió personal de la ciutat per part de l’autor

La sala Coll Alas de Gandia va acollir la nit del 2 de desembre la inauguració de l’exposició ‘Mirar Gandia’, del fotògraf Víctor Cucart. L’objectiu d’aquesta mostra, que presenta una visió personal de la ciutat, és la de “mirar Gandia, admirar Gandia i estimar Gandia”. L’exposició, que compta amb més de 50 fotografies, es pot visitar fins al pròxim 9 de gener.

A través de les instantànies el visitant troba els elements més representatius i bells del ric patrimoni cultural i natural gandià, amb la intenció de ressaltar la seua importància com a senyal d’identitat pròpia i fer reflexionar sobre la importància de la seua preservació i protecció.

L’alcalde de Gandia, José Manuel Prieto, ha assenyalat que “volem reconéixer la figura de Víctor Cucart, un gran ambaixador de la ciutat de Gandia allà on va, i a més fer-ho amb un treball que mira Gandia des de la seua perspectiva i des del relat del millor de la nostra ciutat i dels seus valors, però no solament espais, moments, tradicions sinó també la mirada fresca d’algú qui ha conegut també altres cultures i altres mons, que treballa en el mercat internacional i que ve a la seua ciutat a retornar part del que la ciutat li ha donat i part del que ha conreat arreu del món”.

Font: Redacció./

bombersvalencia


Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *