foradia subscriutegrat

Gandia tanca la Tardor Literària amb una festa de comiat

Vicent Flor va ser el guanyador del XLIII Premi Joanot Martorell de Narrativa amb "El carrer de baix"

El Teatre Serrano va ser l’escenari del lliurament dels Premis Literaris Ciutat de Gandia 2021. Aquest acte tancava el cicle de Tardor Literària, un esdeveniment cultural entregat al món de les lletres valencianes, que es va iniciar el mes passat i que va amalgamar la #SetmanaDeLesBiblioteques, les #TrobadesAmbAutors i la #SetmanaLiterària.

Vicent Flor va ser el guanyador del XLIII Premi Joanot Martorell de Narrativa amb “El carrer de baix”, Miquel Àngel Llauger, guanyador del “LIX Premi Ausiàs March de Poesia” amb Llum de cançó i Pepa Guardiola, qui va rebre el V Premi Joan Roís de Corella a la Trajectòria literària.

Per la seua part, l’alcalde de Gandia, José Manuel Prieto, el vicealcalde, Josep Alandete, la regidora responsable de l’IMAB, Liduvina Gil o el regidor de Cultura, Nahuel González, junt amb altres membres de la Corporació municipal i representants del món de la cultura, van gaudir d’un acte que va estar presentat per la periodista Maria Fuster i que va comptar amb les actuacions musicals i teatrals d’El Diluvi, Jonatan Penalba, Teatro Inestable, Mississipi i Dimensión Vocal.

Font: Redacció./


Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *