foradia subscriutegrat

Arriben els XVIII Premis Joan Baptista Basset i Distinció Empar Granell

La seua tasca social i cívica mereix un gest d’agraïment per tot allò aconseguit i també d’encoratjament per emprendre projectes de futur.

La delegació d’Acció Cultural del País Valencià a la Vall d’Albaida ha fet públics els noms de les persones i entitat guardonades en els XVIII Premis Joan Baptista Basset i Distinció Empar Granell 2021. Els Premis Basset nasqueren l’any 2004 amb l’objectiu de reconèixer la trajectòria d’aquelles persones i entitats de la nostra comarca que treballen per causes diverses vinculades a la nostra llengua i la nostra cultura, al nostre territori, la nostra gent, el nostre patrimoni i, en definitiva, la nostra manera d’entendre el món.

D’igual manera, per altra banda, l’any 2010 sumava als premis la Distinció Empar Granell, un guardó que naixia amb una doble finalitat: recordar la figura d’aquesta mestra tan estimada i reconèixer la tasca d’aquelles persones o centres educatius que més activament participaven en la celebració anual del Correllengua. Després de més d’una dècada, la Distinció ha esdevingut els últims anys en un reconeixement al treball en l’àmbit educatiu en tota la seua extensió.

Així doncs, les persones i entitat guardonades en aquesta edició són Maria Josep Garcia Martí, Premi J. B. Basset a la trajectòria social, cultural i educativa, Mamen García Martín, Premi J. B. Basset a la trajectòria artística, la Colla Ecologista l’Arrel, Premi J. B. Basset a l’entitat compromesa amb el medi ambient i el territori, i finalment, Carles Pasqual Domingo, Distinció Empar Granell 2021.

Font: Redacció./


Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *