foradia mediambient

Tot preparat a Alcoi per al pas de la Volta Ciclista a Espanya per les nostres comarques

Aquest diumenge 25 d’agost està prevista que s’inicie l’etapa a les 12.20 hores i poc abans de les 14 hores arribe a Alcoi

La Volta Ciclista a Espanya passarà per Alcoi i les nostres comarques, la segon etapa des de Benidorm fins l’arribada a Calp amb un total de 199 kilòmetres, i el dilluns 26 d’agost la tercera etapa Ibi-Alacant. Una caravana de més de 170 corredors i l’equip tècnic que conformen la caravana d’aquest esdeveniment, al voltant de 3.000 persones.

El diumenge 25 d’agost, els ciclistes mostraran les seues qualitats i resistència en una etapa de mitja muntanya que discorrerà entre Benidorm i Calp. I passaran pels pobles de les comarques centrals valencianes: La Nucia, Polop, Callosa d’en Sarrià, El Castell de Guadalest, Benimantell, Benifato, Confrides, Benasau, Benilloba, Alcoi, Cocentaina, Muro d’Alcoi, L’Alqueria d’Asnar, Benimarfull, Planes, Almudaina, Benillup, Milleneta, Gorga, Quatretondeta, Fageca, Famorca, Castell de Castells, Benigembla, Alcalalí, Xaló, Llíber, Parcent, Senija, Benissa, El Poble Nou de Benitatxell i Teulada-Moraira són la resta de municipis que integren aquest trajecte de 199 quilòmetres que promet oferir grans dosis d’espectacle i emoció.

En el recorregut els corredors han realitzat l’ascensió de dos ports de la comarca d’El Comtat, el de Confrides de segona categoria i l’Alt de Benilloba de tercera categoria, des d’ací arribaran directament a la capital de l’Alcoià. La carrera entrarà pel Rebolcat, Venta Saltera, Avinguda Alacant, Beniata, Alçamora, Alameda Camilo Sesto, Avinguda Joan Gil Albert i Carrer València, continuant en direcció a Cocentaina.

Està previst el pas per Alcoi, segons informació dels organitzadors, cap a les 13.58 hores. No es realitzarà un tall general, cap a les 13.30 es faran talls puntuals i a les 13.50 quedarà totalment tallat tot el recorregut i els encreuaments.

L’entrada i eixida d’Alcoi a l’autovia estarà oberta a totes hores sense restricció per Sant Joan de Ribera. La carretera a Benilloba estarà tallada per la Guàrdia Civil des de primera hora pel que és  convenient anar prompte o buscar itineraris alternatius.

També la tercera de les etapes que es desenvoluparà per a les nostres comarques centrals valencianes tindrà també una eixida inèdita. La ciutat joguetera d’Ibi serà el punt de partida d’aquesta etapa de 188 quilòmetres que se celebrarà el dilluns 26 d’agost. Les localitats de Castalla, Agost, Montfort, Asp, Novelda, Monòver, Elda, Petrer, Saix, Villena, la Canyada, Biar, Onil, Tibi, Xixona, Busot, Mutxamel i Sant Joan d’Alacant seran també protagonistes d’aquest traçat que culminarà a Alacant, amb el mar Mediterrani com a espectador d’excepció.

Font: Redacció./


museus alcoi

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *