foradia subscriutegrat

La Mancomunitat de l’Alcoià i el Comtat gestionarà la sol·licitud del Centre de Dia Comarcal Somriures

Es tracta del tràmit referent al Pla Convivint

L’Associació Comarcal Somriures, junt amb el president de la Mancomunitat de l’Alcoià i el Comtat (MAC), Blas Calbo, i el seu gerent, Arnaldo Dueñas, es van reunir per tractar la situació del Centre de Dia Comarcal Somriures de Benimarfull. Durant l’encontre, des de la Mancomunitat van confirmar a l’associació la ferma decisió perquè la Mancomunitat assumisca les gestions i tràmits del Pla Valencià d’infraestructures de Serveis Socials, conegut com a Pla Convivint, pel que fa al Centre de Dia Comarcal que el Projecte Somriures ha sol·licitat que s’ubique a Benimarfull.

Cal recordar que, al Pla Convivint 2021-2025 previst per la Conselleria d’Igualtat i Polítiques Inclusives de la Generalitat Valenciana, es preveuen, entre altres, una sèrie d’infraestructures de serveis socials per a persones amb diversitat funcional. Més concretament, al departament 15, Alcoià-Comtat, a l’apartat 5é, es contemplen tres: un centre de dia a Benimarfull, altre centre de dia a Castalla i un centre residencial a Ibi.

Des que l’Associació Somriures va conéixer l’oferiment de l’equip de govern perquè l’immoble municipal, propietat de l’ajuntament de Benimarfull, finançat en el seu dia per la Diputació d’Alacant, es destinara a l’ús de les persones amb diversitat funcional de les nostres comarques, van rebre tot el suport de la MAC, un suport que ara es veu enfortit per la decisió de ser ells qui tramiten el Pla Convivint per compte de l’ajuntament.

En aquests moments continuen a l’espera que l’Ajuntament de Benimarfull finalitze els tràmits legals necessaris al Registre de la Propietat, perquè de seguida puga posar-se en marxa el procés de cessió de l’edifici a la Mancomunitat i així aquesta puga encetar els tràmits del Pla Convivint.

Font: Redacció./


Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *